Hjælp til selvangivelsen

Hvis du har brug for hjælp til din selvangivelse, kan du læse mere her

Har du skattepligtsforhold i både Danmark og Tyrkiet, skal du typisk lave selvangivelse i begge lande. Uanset om du er fuldt eller begrænset skattepligtig i de to lande, er det vigtigt, at reglerne i begge lande overholdes, og at der er konsistens i de selvangivelser, der indsendes. Eller i oplysningsskemaerne, som det hedder på korrekt skattedansk.

Vi ser ofte personer, der selvangiver indkomster fra danske kilder i Danmark og indkomster fra tyrkiske kilder i Tyrkiet.  Men det vil stort set aldrig være korrekt, og det vil betyde, at vedkommende kan forvente en korrektion på et eller andet tidspunkt, når myndighederne bliver opmærksomme på det.

I begge lande skal der hvert år i løbet af året laves en foreløbig skatteansættelse over årets forventede indkomster (kaldet forskudsansættelse). Når året er omme, skal der i det følgende forår laves en endelig selvangivelse over årets faktiske indkomster. I løbet af sommeren og efteråret laver myndighederne så en årsopgørelse over de selvangivne indkomster.

Kontakt os
Vi står parat på info@inwema.dk til at hjælpe dig med at lave din selvangivelse, så din skatteansættelse bliver korrekt, og du undgår ubehagelige overraskelser.